.

.

zondag 13 december 2020

Covit 19, en het verhaal er achter?

 Het valt me op dat er de laatste tijd steeds meer verhalen van mensen zijn, die beweren dat ze het covit 19 virus sterk wantrouwen. De overheid zou dan een dubbel spel spelen, om allerlei belangen te dienen, die feitelijk niet tot haar taak behoort. Mijn vraag is, wie bepaalt dat, en wat zit daar dan achter?

Immers, een overheid dient onze belangen te dienen, daarvoor is haar macht verleent, en wat kan zij dán dienen, als zij ónze belangen niet dient?

Zijn er spanningen in de wereld waarvan wij de juiste strekking nog niet weten, denk hieraan Amerika, Engeland, Rusland,Turkije? Ofwel Trump, Johnson, Putin en Erdogan ? Allemaal mannen die alleen maar het beste met zichzelf voor hebben. Of zit er een buitenaardse beschaving achter, waarvan we ook niets weten. De overheid is tot veel in staat, denk maar aan de belastingdienst, en de ouders die als frauduleus werden verklaart! Maar............... 

De logica ontgaat mij van het totaal. Covit 19 gebruiken om een bevolking te misleiden, om een ander doel te bereiken, dan covit 19? Het kan niet zo zijn dat het alleen maar om burgers te pesten, gaat. Dus het gaat om covit 19, of een ander ''iets'', waarvan we nu nog niet weten, wat dat is. Onderwerping van alle mensen die op deze aarde leven? En waarom en waarvoor dan? En dan alle overheden samen? Is een beetje raar, ze kunnen nog niets eens een normaal overleg voeren, als het om normale belangen gaat.Wie het weet mag het zeggen. Hier in Portugal heerst ook covit 19, 'tis maar dat u het weet:).

Hendrik.

Geen opmerkingen: